Hotel Green White

De nieuwe website van Hotel Green White maakt gebruik van de
Adobe Flash Player 8. U heeft nog een oudere of helemaal geen versie van de
Adobe Flash Player op uw systeem ge´nstalleerd.
Klik hier of op het pictogram om de Adobe Flash Player te downloaden.

Als u de Adobe Flash Player niet wilt of kunt installeren, dan kan u toch nog een beperkte HTML-versie lezen van de website hieronder.

Get Adobe Flash Player


WELKOM OP DE WEBSITE VAN
HOTEL GREEN WHITE
HOTEL IPENOORD
HOTEL OOSTKAPELLE
HOTEL ZEELAND


Welkom

Welkom op de Zeeuwse buitenplaats Ipenoord, waar Hotel Restaurant Green White (Hotel Zeeland, Hotel Oostkapelle) haar deuren gastvrij voor u opent. Hier kun u genieten van een ongecompliceerd verblijf met het buitenleven als kenmerk.


Hotel

Er zijn verschillende, karakteristieke hotelkamers. In het Herenhuis geeft de balkenzoldering op de tweede verdieping een romantische sfeer aan de kamers, terwijl de royale kamers op de eerste verdieping wijds uitkijken over het park.
Aan de vijver liggen een drietal met rietgedekte huisjes, onze “vijverhuisjes”, met elk vier hotelkamers. Tijdens uw verblijf kunt u op het aangrenzende grasveld uw eigen plekje creëren om heerlijk te genieten van de rust en de landelijke omgeving.


Restaurant

Wat maakt een etentje bij Green White in Oostkapelle tot een bijzondere genoegen? Een inspirerende plek, want van hoogstaande culinaire creativiteit kunt u bij ons uitgaan. In de winter dineert u in de kleine salon bij een knapperend haardvuur, terwijl ook de serre met de olijfboompjes zijn charme kent. In de zomer is het terras een heerlijke plek om een mooie avond goed te benutten. Speciale gasten kunnen een plek onder de notenboom reserveren!

Menukaarten en Wijnkaarten


Congressen

Bent u op zoek naar een plek waarbij u op een ontspannen manier kan vergaderen. Dan bent u bij Green White op de juiste (buiten)plaats!
Green White biedt u meer dan een standaard vergaderarrangement. De professionele faciliteiten die nodig zijn voor een productieve vergadering zijn aanwezig. Daarnaast zijn er een aantal omstandigheden die een vergadering op een buitenplaats bijzonder maakt. U kunt daarbij denken aan de oude charmante salons als vergaderruimte, het park waar u gebruik van kunt maken, de professionele keuken en het Green White team dat voor u klaar staat. Na een vergadering kunt u kiezen om een inspirerende wandeling te maken in het natuurgebied grenzend aan de buitenplaats of op het strand. Een vergaderarrangement bij Green White bezorgd u niet alleen een productieve omgeving maar ook ontspanning en rust en daarmee inspiratie voor creativiteit om van uw verblijf bij ons een onvergetelijke tijd te maken!


Feesten

Geen feest is hetzelfde! Maatwerk is ons kenmerk. De planning, inrichting, aankleding en bovenal de gastronomie. Green White in Oostkapelle biedt u haar veel geroemde English Tea, een diner conform uw wensen of buffetten in allerlei mogelijke vormen. Dit alles maakt uw feest, zoals uw huwelijk, familiebijeenkomst of jubileum, zoals u zich dat voorstelt. Het team van Green White zorgt ervoor dat u het gevoel krijgt dat de buitenplaats voor een dag of weekend van u is! Graag nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen zodat wij met u samen uw wensen kunnen laten uitkomen.


Buitenplaats

Ipenoord is een van de buitenplaatsen, die rond 1800 in de luwte van het duingebied in noordwest Walcheren gebouwd zijn. Kenmerkend voor deze plekken zijn de boomgroepen, vijverpartijen, padenstelsels en vergezichten. Buitenplaatsen zijn van oudsher plekken van rust en charme, weggelegd voor slechts een kleine groep welgestelde families. De buitenplaats Ipenoord is dankzij Hotel Restaurant Green White, de buitenplaats op Walcheren waar nu iedereen kan genieten van dit begeerde buitenleven.


Omgeving

Bij Zeeland denkt u aan de zee. Het strand van Oostkapelle behoort tot de mooiste en schoonste van Nederland. Green White bevindt zich op slechts 2 kilometer van strand en zee. Daarnaast grenst Green White aan het Staatsnatuurmonument “de Manteling”
(circa 790 ha).
De ligging van het hotel geeft daarmee de mogelijkheid voor mooie fietstochten en heerlijke wandelingen. Het nabij gelegen historische Veere, de badplaats Domburg en Middelburg met hun musea zijn een bezoek meer dan waard. Zo ook het nationale park Oosterschelde, terwijl de polderlandschappen met pittoreske dorpjes en fietspontjes over de Westerschelde en het Veerse Meer leuke tochtjes mogelijk maken. Fietsen kunt u bij ons reserveren, verschillende fiets- en wandelroutes op het eiland zijn eveneens verkrijgbaar.


Reserveren

U kan het formulier invullen en verzenden. Na verzending zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren. Alvast bedankt!


Contact

Hotel Restaurant Green White
Buitenplaats Ipenoord
Noordweg 43
4356 EB Oostkapelle

tel: (+31) 0118 591223
fax: (+31) 0118 593281
info@greenwhite.nl

Hosted by Original Media